Fillimi i vitit shkollor 2020/ 21 në sh.f.k “Faik Konica” f. Sllupçan

Të nderuar nxënës dhe prind,

Ju informojmë që nesër, e enjte më datë 1.10.2020 nga ora 8:00 mësimi fillon me prani fizike vetëm për nxënësit nga klasa e parë deri në të tretën.

Klasa e katër deri në të pestën, mësimi do të zhvillohet Online nga ora 8:00 përmes platformës nacionale për mësim në distancë.

Ndërkaq, nga klasa e gjashtë deri në të nëntën mësimi gjithashtu do të jetë Online dhe fillon nga ora 12:00.

Shkollat tona periferike në f. Izvor, f. Allashec dhe f. Runicë do të nisin mësimin me prezencë fizike.

Vërejtje:

  • Orët zgjasin vetëm 30 minuta
  • Nuk lejohet prania e prindërve brenda oborrit të shkollës
  • Maskat janë obligative si nga ana e nxënësve ashtu edhe nga ana e mësimdhënësve

Me respekt,

Drejtor Rashit Jahiu

Respektoni rregullat

Të nderuar nxënës dhe arsimtarë,

të bashkangjitur keni rregullat elementare kundër CoVid-19.

Me respekt,

Sh.F.K “Faik Konica” f. Sllupçan

Urime dita e patronatit të shkollës!

Të nderuar prind, nxënës dhe kolegë,
Më lejoni që në emër tim personal dhe në emrin e shkollës fillore komunale ‘Faik Konica’ në f. Sllupçan të ju uroj ditën e patronatit të shkollës tonë. Sh.F.K “Faik Konica” që nga 1959 dhe deri më tani prodhon dhe jep kuadro dhe gjenerata të suksesshme. Kjo shkollë si shtyllë mes dy fshatrave Sllupçan dhe Orizare është burim i dijes dhe përparimit të rinisë tonë. Ta mirëmbajmë dhe të vazhdojmë të jemi ikonë e dijes në rajonin tonë.
Me plot respekt,
i juaji,
Drejtor Rashit Jahiu

Mësimi Online zhvillohet me sukses në shkollën tonë!

Shkolla jonë është duke zhvilluar me sukses mësimin Online përmes platformave Google classroom dhe Zoom. Një udhëheqje e mirë nga drejtoria dhe përkrahje maksimale nga ana e arsimtarëve dhanë një rezultat që mësimi të mos ndërpritet në asnjë moment.

Me respekt,

Stafi

Sh.F.K “Faik Konica”