Lajmërim për orarin e mësimit në gjysmëvjetorin e dytë 2021/22

Të nderuar nxënës dhe mësimdhënës,

ju informojmë se nxënësit e ndërrimit të paradites fillojnë me mësim në ora 7:30h.

Ndërsa, ndërrimi i dytë (pasdite) fillon mësim në ora 13:15h.

Me respekt,

Drejtor Rashit Jaija

Sh.F.K ‘Faik Konica’ F. Sllupçan