Trajnimi nga Instituti Maqedonas për Media dhe IREX

Me datë 13.11.2023 dhe 14.11.2023 u mbajt trajnimi në SHFK “Faik Konica” në fshatin Sllupçan nga Instituti Maqedonas për Media dhe IREX në bashkëpunim me Byronë për Zhvillimin e Arsimit me temën për edukim mediatik “Të rinjtë mendojnë”.
Pjesëmarrës ishin mësimdhënësit e ciklit të ulët dhe mësimdhënësit e lëndës së gjuhës shqipe.